رییس انجمن جنین شناسی و تولید مثل با اشاره به اینکه داروهای تولیید داخل کفاف نیاز بیماران را نمی‌دهد از شیوع ناباروری ۱۵ درصدی ناباروری خبر داد.

داروهای ناباروری در کشور کفاف بیماران را نمی‌دهد
محمد مهدی آخوندی رییس انجمن جنین شناسی و تولید مثل ایران در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت :طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، شیوع ناباروری در کل دنیا ۱۲ تا ۱۵ درصد گزارش شده است که این آمار در کشوری مانند انگلیس 7 درصد و در کشورهای آفریقایی ۳۰ درصد گزارش شده است و اینکه ایران در کجای این آمار قرار دارد، چالشی بوده که ما همواره با آن مواجه بوده ایم. 

رییس انجمن جنین شناسی و تولید مثل ایران افزود: متاسفانه مشکلات زیادی در کمبود داروهای ناباروری داریم و یکی از بحث‌های اساسی در این رابطه نبود یکسری از داروهای که به واسطه تولیدات محدودی که در ایران صورت می‌گیرد و اجازه ورود به داخل کشور پیدا نمی‌کنند و از طرفی داروهایی که وجود دارند کفاف پروتکل‌های درمانی بیمارانی که انتظار دارند را نمی‌دهد.

آخوندی بیان کرد: ایران در این حوزه جزو کشورهای پیشرو محسوب می‌شود و یکی دیگر از دلایل ما تعرفه‌های دولتی است و تمامی مراکز ناباروری اعم از دولتی و غیر دولتی موظفند تعرفه‌ها را کاهش و زیر نظر وزارت بهداشت عمل کنند به طوری که باید میزان تعرفه باروری در کشور ۳۰ درصد باشد.

وی گفت: ما دو وظیفه اصلی داریم که باید در مسیر و مرزهای دانش حرکت کنیم و با متخصصین کشورهای دیگر در این حوزه همکاری داشته باشیم به طوری که افرادی که در جنوبی‌ترین قسمت ایران زندگی می‌کنند باید امکانات برابری مثل تهران دریافت کنند که امیدواریم بتوانیم خدمات خوبی در سطح بین المللی به زوج‌های نابارور ارائه دهیم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۱ ۰۳ خرداد ۱۳۹۶
اخه مردم بچه واسه چیشونه وقتی کارواسه خودشون نیست همه معتادن!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۶ ۰۳ خرداد ۱۳۹۶
جالبتر اینکه در بیش از 80 درصد موارد بی تاثیر هم هستند.
Iran (Islamic Republic of)
محمد نوروزی
۱۲:۵۲ ۰۳ خرداد ۱۳۹۶
خوبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۵ ۰۳ خرداد ۱۳۹۶
اين نابارورى در ايران مشكوك بنظر مياد. احتمالش هست يك نوع تروريسم ژنتيكى اسراييل ضد ايران باشه؟ نمى دونم مثلا از طريق مواد غذايى مثل محصولات تراريخته يا چيراى ديگه مثل امواج؟
چون قبلا اين مشكل در كشور به اين گستردگى نبود يه تفاوتى اتفاق افتاده كه بايد دليلش پيدا بشه.
آخرین اخبار