به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان طرح بازرسی از واحدهای صنفی در استان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس،سید مرتضی مدنی مدیر کل سازمان تعزیرات حکومتی هرمزگان گفت: در این طرح که به نام طرح ضیافت نام گذاری شده 14 گروه سه نفره کار نظارت و بازرسی را انجام می دهند.
 
وی افزود: در این طرح بازرسان از واحدهای صنفی عرضه مواد غذایی به صورت شبانه روزی نظارت می کنند.
 
مدیر کل سازمان تعزیرات حکومتی هرمزگان گفت: شهروندان هم در صورت هر گونه تخلف می توانند با سامانه 135 سازمان تعزیرات حکومتی استان تماس بگیرند.
 
از ابتدای سال نیز دو هزار پرونده تخلفاتی به ارزش 200 میلیارد تومان در استان رسیدگی شد.
 
انتهای پیام/ف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.