به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،فائقه اتابک معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان گفت :این جشنواره با هدف فرهنگ سازی، توجه بیشتر به غذا به عنوان مقوله ای مهم در صنعت گردشگری و نمایش و عرضه غذاهای بومی و سنتی با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و با حمایت شرکت ملی گاز بندرعباس به نفع کودکان سرطانی برگزار می شود.
وی با اشاره به نقش موثر غذاهای سنتی در جذب مخاطبان و گردشگران افزود: مردم هرمزگان در طبخ غذا دارای هنر و روش خاصی هستند که این موضوع نوعی جاذبه گردشگری نیز محسوب میشود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان گفت:جشنواره آموزشی آشپزی 4 خرداد در سالن فجر شرکت ملی گاز بندرعباس برگزار می شود.
انتهای پیام/ر