به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،احمید عباسی کارشناس مسول حراست گفت: این جشنواره با هدف ارتقای سطح آگاهی به خواص مواد غذاهای سنتی و محلی، ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و محلی به جای فست فودها برگزار شده است.
وی افزود: میزان مصرف بالای نمک، شکر و چربی در منطقه ما نشاندهنده نداشتن الگوی مناسب تغذیه است که باید در این زمینه برنامه ریزی مناسب انجام شود.
کارشناس مسول حراست در این جشنواره گفت: دانش آموزان باید از خرید مواد غذایی بدون مشخصات، خودداری کنند.
25مهر مطابق با 16 اکتبر روزجهای غذا نامیده شده است و شعار امسال آن "آب و هوا در حال تغییر است ، کشاورزی و غذا نیز تغییر پیدا کند" است.
انتهای پیام/ف