به گزارش
گروه استان های
باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان، دادخدا سالاری گفت: طرح ارتقای امنیت بهداشتی برای اولین بار در کشور در کرمان راه اندازی و با رصد مستمر و بازدید های سرزده قضات و هیات عالی بصورت دائم مراکز عرضه غذایی را مورد بازدید قرار می گیرد.
وی افزود: در سال 95هیات عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان 17 اکیپ بازدید از 122واحد صنفی از جمله رستورانها و فروشگاههای عرضه مواد غذایی داشته است.
سالاری تصریح کرد: در این بازدید ها 39 واحد صنفی اغذیه فروشی به صورت فوری پلمپ و 29 واحد صنفی غیر فعال شدند.
دادستان کرمان افزود: به طور قطع مراکز عرضه مواد غذایی که بهداشت را رعایت نکنند مورد اعمال قانون قرار میگیرند و برای آنها تشکیل پرونده میدهیم و در نهایت با نظر کارشناسان شبکه بهداشت و دامپزشکی و سایر کارشناسان ذیربط و تشخیص قاضی (نماینده دادستان) این مراکز پلمب میشوند.
این مقام قضائی خاطرنشان کرد: بازدیدهای سرزده هیئت عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان تاثیر مطلوبی بر کیفیت خدماترسانی مراکز عرضه مواد غذایی در شهر کرمان داشته است و وضعیت این مجموعهها نسبت به گذشته بهتر شده است.
وی خاطرنشان کرد: مجموعههایی که غذای با کیفیت را به دست مردم میرسانند هم به طور قطع مورد تشویق و حمایت قرار میگیرند.
سالاری با اشاره به ادامه این بازدید ها در سال 96،خاطرنشان ساخت:بازرسیهای هیئت عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان ادامه مییابد و به مدت زمان خاصی محدود نمیشود.