تولید گوشت سفید در استان 15 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز بجنورد؛حسین رضا زاده

مدیر امور طیور، زنبور عسل وکرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: جوجه ریزی در سال 95 در مقایسه با سال قبل از آن، 20 درصد و تولید گوشت سفید نیز 15 درصد افزایش یافت.

وی افزود: پارسال در مرغداری های استان شش میلیون و 893 هزار قطعه جوجه ریزی و 13 هزار و 750 تُن گوشت مرغ تولید شد.

وی گفت: 87 واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت تولید دو میلیون و 879 قطعه در دوره، سه واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت شش هزار و 500قطعه در دوره و سه واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت 130تن گوشت در سال، فعال است.

حسین رضا زاده، سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان شمالی را 19 و نیم کیلوگرم اعلام کرد

انتهای پیام/آ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.