به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: بهار امسال 5 هزارو 450 تُن گوشت قرمز با 17 درصد کاهش نسبت به فصل زمستان در استان تولید و به بازار عرضه شد.
علی مبارکی علت این کاهش را زایش احشام در بهار عنوان کردو گفت: معمولاً در این فصل دامپروان از فروش دام جلوگیری و بیشتر به پروار بندی روی می آورند.
وی همچنین با اشاره به تولید 2 هزار و 64 تُنی گوشت مرغ و 313 تُن تخم مرغ در این مدت ،افزود: تولید گوشت مرغ نیز به علت کاهش قیمت بازار 28 درصد کاهش داشت.
به گفته ی مبارکی 102 واحد صنعتی گوساله پروار بندی و 131 واحد پروار بندی بره با ظرفیت 47 هزار رأس دام در استان فعال است.
انتهای پیام/آ