معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: سه هزار و ۸۷۴ کیلوگرم مواد غذایی فاسد پس از بازدیدهای دوره ای با آغاز طرح «سلامت نوروزی» از اسفندماه ۱۴۰۳ تاکنون در استان کشف و از چرخه مصرف خارج شد.

باشگاه خبرنگاران جوان _ دکتر افشین دلشاد اظهار کرد: چهار هزار و ۱۸۷ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شامل رستوران‌ها، اغذیه‌فروشی‌ها، شیرینی‌فروشی‌ها، نانوایی‌ها و سایر واحدهای مرتبط با همکاری سایر نهادهای نظارتی انجام شده است.

وی افزود: یک هزار و ۴۸ اخطاریه در این مدت برای واحدهای متخلف صادر، ۵۳ مرکز و اماکن متخلف به مراجع قضایی معرفی و چهار واحد نیز به دلیل تخلفات بهداشتی پلمب شدند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی خاطرنشان کرد: به منظور تضمین سلامت آب و مواد غذایی، ۷۸ نمونه‌برداری از مواد غذایی برای بررسی سلامت و کیفیت محصولات، یکهزار و ۶۰۷ مورد سنجش با تجهیزات پرتابل برای اندازه‌گیری پارامترهای بهداشتی و پنج هزار و ۹۷۱ کلرسنجی برای کنترل کیفیت آب آشامیدنی و استخرها انجام شده است.

دلشاد با تاکید بر اهمیت مشارکت مردمی در حفظ سلامت عمومی گفت: شهروندان هرگونه تخلف بهداشتی، عرضه مواد غذایی غیربهداشتی و عدم رعایت استانداردهای بهداشتی در اماکن عمومی را از طریق سامانه رسیدگی به شکایات مردمی وزارت بهداشت با شماره ۱۹۰ گزارش کنند.

وی با بیان اینکه طرح سلامت نوروزی تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه دارد، یادآور شد: هدف از اجرای این طرح حفظ و ارتقای سلامت جامعه و مسافران نوروزی، ایمنی آب و مواد غذایی و کاهش بیماری‌ها است.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.