مسعود امانلو مسئول کمیته تحقیقات دانشجویی در گفت و گو با
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: تسهیل شرایط در امر پژوهش از موضوعاتی است که زمینه ساز تربیت اساتید و محققان کشور در آینده می شود و اعضای هیئت علمی باید با بکارگیری، شناسایی، آموزش و نگهداری سرمایه های فکری محققان و دانشجویان آینده علمی کشور را در نظر داشته باشند که تمام این موارد در گرو حمایت متولیان آموزش عالی کشور در بحث محتوایی و مالی است.
وی ادامه داد: با نگاهی به کشورهای مختلف مشاهده می کنیم که در حوزه پژوهش برای آینده سرمایه گذاری خوبی کرده اند.
امانلو افزود: اکنون زمان آن رسیده که سهم پژوهش برابر با سیاست های ابلاغی علم و فناوری در جمهوری اسلامی ایران از تولید داخلی افزایش یابد و به جای کاستن از بودجه آموزش و پژوهش یا به جای حفظ بودجه های پژوهشی در سطح کنونی باید برعکس عمل کرد.
وی افزود: از هر ورودی 1 نفر در در هررشته در دانشگاه باقی می ماند و بعنوان محقق یا هیات علمی در دانشگاه بکار گرفته می شود که حفظ جایگاه افراد مستعد بعنوان هیات علمی از لحاظ استراتژیک و عملیاتی می تواند در اینده علمی دانشگجاه موفقیت هایی را ایجاد گند و این مهم در گرو تسهیل شرایط است.
امانلو گفت: برای انتقال دانش، ارتقا مهارتها و حفظ استعدادها، ارتقا کیفیت آموزش و تحقیقات نیاز به همتاپروری داریم که تزریق هزینه تحقیقات در کشور ابتدا در شهرهای مرزی اتفاق می افتد و باید این فرهنگ را در تمام دانشگاه های کشور نهادینه کنیم.
وی افزود: با حمایت موسسه ملی تحقیقات (نیماد) قرار است به تعداد 50 نفر از اعضای هیات علمی با مرتبه استادی که واجد شرایط همتاپروری هستند در صورت آمادگی و تمایل به شرکت در این طرح تا سقف 50 میلیون تومان تخصیص اعتبارات واهیم داشت تا شاهد ارتقاء جامعه علمی کشور باشیم.
انتهای پیام/