داروهای نیرو زا، مواد مخدر و روان گردان که متاسفانه مصرف آن ها در جامعه رو به افزایش است نقش زیادی در بروز نارسایی قلب دارند.

به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نسیم نادری، عضو هیات علمی مرکز آموزشی تحقیقاتی درمانی قلب و عروق شهید رجایی‌ گفت: شایع‌ترین علت نارسایی قلب پرفشاری خون و بیماری های عروق کرونر است ولی علل دیگری نیز برای نارسایی قلب وجود دارد.
 
وی افزود: به طورمثال برخی از عفونت های ویروسی می‌توانند التهاب عضله قلب و به دنبال آن نارسایی قلب ایجاد کنند ،برخی از انواع نارسایی قلب جنبه ژنتیک داشته و بیمار به خاطر داشتن یک ژن غیر طبیعی دچار اختلال در عضله قلب و به دنبال آن نارسائی قلبی‌ می‌شود و توصیه پزشکان این است که خانواده بیماران که دچار انواع  نارسائی قلبی با منشا ژنتیک هستند نیز حتما مورد بررسی های لازم  قرار بگیرند تا در صورت داشتن مشکل مشابه، با درمان سریع، جلوی پیشرفت بیماری را بگیرند.
 
وی در خصوص سایر علل این بیماری توضیح داد: علت دیگر این بیماری، مصرف مشروبات الکلی  همچنین مصرف مواد نیروزا و هورمون های غیر مجاز است که در باشگاه‌های بدنسازی مورد استفاده قرار می گیرند .مواد مخدر و روان گردان که متاسفانه مصرف آن ها در جامعه رو به افزایش است نیز از علل نارسایی قلب هستند.
 
وی افزود: یکی دیگر از علل این بیماری، برخی از انواع  شیمی‌درمانی است که برای بیماران سرطانی تجویز می‌شود که البته پزشکان متخصص سرطان از این موضوع به خوبی آگاه بوده و چنانچه داروهای ایجاد کننده نارسایی قلب برای بیمار لازم باشد اقدامات لازم برای بیماران قبل و بعد از شیمی درمانی انجام شده و بیماران تحت نظر متخصصین قلب قرار می‌گیرند.
 
نادری در خصوص روش‌های مختلف درمان نارسائی قلب عنوان کرد: در ابتدا باید با روش های تشخیصی علت نارسایی قلب را مشخص کرده و بر اساس تشخیص درمان مناسب را انجام داد، مثلا برای فردی که دچار گرفتگی رگ های کرونر قلب است با کمک آنژیوپلاستی و روش های دیگر می‌توان خون‌رسانی به عضله قلب را بهبود بخشید و یا در موارد اختلالات دریچه‌ای قلب، با کمک روش‌های جراحی جلوی پیشرفت نارسائی قلب را گرفت.
 
وی ادامه داد: در کنار این موارد مهم‌ترین مرحله درمان دارویی نارسائی قلبی است که با توجه به شدت علائم بیمار و نوع نارسائی قلب، درمان داروئی باید در مرحله اول تشخیص برای بیمار شروع شود و در کنار آن اصلاح سبک زندگی، رژیم غذایی مناسب و کم نمک   و فعالیت بدنی مناسب با وضعیت بیمار نیز توصیه می‌شود.
 
این فلوشیپ نارسائی قلب و پیوند در پایان افزود: روش دیگر درمان نارسائی قلب گذاشتن وسیله های خارجی، مانند باتری، دستگاه شوک دهنده و دستگاه های کمک کننده به گردش خون است. که البته برای استفاده از این وسایل بیمار باید شرایط لازم را داشته باشد.
 
منبع: فارس

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.