به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز یاسوج؛ بادام زمینی از خانواده نخود فرنگی و عدس است، گلهای آن روی زمین رشد می کنند و بدلیل سنگینی آنها به درون زمین نفوذ کرده و بادام ها در آنجا رشد کرده و بزرگ می شوند.
بادام زمینی موجب گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل جریان خون می شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می کند.
موادی مغذی که در بادام زمینی وجود دارد مانند فولیک اسید، اسید فیتیک، فیتواسترولز، تاثیراتی ضد سرطلان دارند.
بادام زمینی به دلیل داشتن نیاسین از مبتلاء شدن افراد به بیماری آلزایمر(فراموشی) جلوگیری می کند.
محققان شیکاگویی بر روی تغذیه 3000 نفر در رده سنی 65 سال به بالا تحقیق کردند.
بادام زمینی برای تقویت ریه و طحال نیز مفید است و کلسترول خوب خون را بالا می برد.
این آجیل پرخاصیت درد معده را از بین می برد و به عنوان نرم کننده سینه استفاده می شود.
همچنین بادام زمینی سرفه خشک را برطرف می کند ، شیر را در مادران شیر ده زیاد می کند و بسیار مقو ی است.
به هضم غذا کمک می کند و یک ملین عالی است.
به خاطر دارا بودن چربی و کالری زیاد، به افراد چاق توصیه می شود که به میزان کم از آن استفاده کنند، بیشتر از 1 مشت بادام زمینی موجب افزایش وزن می شود.
روغن بادام زمینی، ملین و رفع کننده یبوست و از نظر خواص، شبیه روغن زیتون است.
انتهای پیام/د