معاون آموزش و پژوهش وزیر صنعت گفت:از گمرک تقاضا داریم به زیر سامانه جامع تجارت متصل شود چراکه با تبادل اطلاعات این دو سامانه از موازی‌ کاری‌ جلوگیری می‌شود.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان ،صادق زاده معاون آموزش و پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفتگوی خبر 21 در خصوص مزایای فراگیر شدن سامانه جامع تجارت اظهار داشت:راه‌اندازی سامانه جامع تجارت جزء تکالیف مرکز توسعه تجارت الکترونیکی به عنوان زیر مجموعه وزارت صنعت است که شامل  5 زیر شاخه تجارت داخلی، تجارت خارجی، شناسه کالا، کدرهگیری و انبار می شود.

وی ادامه داد:تا کنون 19 سازمان از 27 سازمانی که مرتبط با صدور مجوز تجارت خارجی هستند به این سامانه متصل شده اند و به تدریج این میزان افزایش می یابد.

معاون وزیر صنعت در خصوص تفاوت این سامانه و پنجره واحد گمرک گفت: سامانه جامع تجارت یک سامانه فراسازمانی است که سازمان هایی همچون دریانوردی ، بانک مرکزی ، وزارت صنعت و گمرک را به هم مرتبط می سازد.

صادق زاده تاکید کرد:این سامانه هیچ موازی کاری با پنجره واحد الکترونیک گمرک ندارد.

بر اساس این گزارش بعیدی معاون طرح و برنامه گمرک در ادامه برنامه ، فعالیت سامانه جامع تجارت و پنجره واحد را موازی کاری دانست و تصریح کرد:باید دید در حال حاضر چه کم و کاستی در حوزه تجارت خارجی وجود دارد سپس چنین سامانه ای راه اندازی شود.

وی اظهار داشت:19 قانون و مصوبه از جمله بند ج ماده 38 قانون رفع موانع تولید صراحتا اعلام می کند گمرک باید "پنجره واحد" را ایجاد کند و سازمان هایی که در راستای ترخیص کالا مجوز می دهند موظفند مجوزهای خود را از طریق این پنجره انجام دهند.

وی ادامه داد:هم اکنون تمامی فرآیند تجارت خارجی در سیستم یکپارچه پنجره واحد گمرک کنترل می شود و اطلاعات 22 سازمان مرتبط با صدور مجوز در این سیستم ثبت شده است.

در ادامه برنامه معاون آموزش و پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه مخالف فعالیت پنجره واحد گمرک نیستیم اظهار داشت: از گمرک تقاضا داریم به زیر سامانه جامع تجارت متصل شود چراکه با تبادل اطلاعات این دو سامانه از موازی‌ کاری‌ و تکرار کارها جلوگیری می‌شود.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار