به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ بهروز رزمی افزود: طول شبکه فیبر نوری استان اردبیل در سال 92 ، 478 کیلومتر بود که این میزان امسال به یکهزارو430 کیلومتر رسیده است.
وی با اشاره به اینکه صددرصد مناطق شهری استان از تلفن ثابت برخوردار هستند و روستاهای بالای 20 خانوار نیز تلفن ثابت دارند، افزود: نیاز مکانها و شهرک های جدید الاحداث به تلفن ثابت نیز احصاء شده و نسبت به برخورداری آنها اقدام می شود.
مدیرکل ارتباطات و فنآوری اطلاعات استان اردبیل در خصوص افزایش قابل توجه هزینه واگذاری تلفن ثابت گفت: در حال حاضر مدیریت مخابرات اردبیل یک شرکت خصوصی محسوب میشود که نرخ واگذاری را بر اساس درآمد و هزینه خود تنظیم میکند.
رزمی اظهار کرد: 95 درصد جمعیت استان در مناطق شهری و 75 درصد جمعیت استان در مناطق روستایی تحت پوشش تلفن سیار اعم از همراه اول، ایرانسل و رایتل هستند.
وی افزود: این پوشش شامل 93 درصد همراه اول، 81 درصد ایرانسل و 1.5 درصد رایتل است که به لحاظ ضریب نفوذ همراه اول 52 درصد، ایرانسل 20 درصد و رایتل یک درصد می باشد.
مدیرکل ارتباطات و فنآوری اطلاعات استان اردبیل بیان کرد: ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت در مناطق شهری 33 درصد و در مناطق روستایی 13 درصد است و هم اکنون 188 روستا در استان از اینترنت پرسرعت برخوردارند که تا پایان سال روستاهای برخوردار از اینترنت پرسرعت به 934 روستا خواهد رسید.
رزمی گفت: از نظر استفاده از ظرفیت اینترنت استان اردبیل سه سال قبل رتبه 21 کشور را داشت که هم اکنون این رتبه به 18 رسیده و تلاش می شود تا آخر سال وضعیت استان در این رابطه بهبود یابد.
انتهای پیام/ع