مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قم گفت: در اجرای قانون آموزش عوامل اجرایی حرف ساختمانی در ۹ ماه گذشته، یک هزار و ۷۲۵ نفر از کارگران ساختمانی استان برای تعیین سطح مهارت در آزمون شرکت کردند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛ عطارنیا گفت: در راستای تربیت و ارتقای کارگران صنعت ساختمانی با اجرای آموزش‌هایی مطابق استانداردهای موردنیاز برای تقویت و مقاوم‌سازی ابنیه، جلوگیری و کاهش خسارت‌های ناشی از عدم رعایت استاندارد ایمنی در ساخت‌وساز هم‌راستا با سایر سیاست‌های دولت از قبیل استانداردسازی مصالح ساختمانی، تولید صنعتی ساختمان، امور مهندسین ناظر و طراح اقدامی انجام‌شده است.


وی بابیان اینکه بانک اطلاعاتی نیروی کار صنعت ساختمان توسط وزارت کار با هماهنگی وزارت
مسکن و شهرسازی یک هزار و 725 نفر از کارگران ساختمانی استان قم در 18 حرفه تشکیل‌شده است.

وی افزود: اهم فعالیت این افراد شامل کارگر عمومی جوشکاری اسکلت، کارگر عمومی آرماتوربندی، کارگر عمومی بنای سفت کار، کارگر عمومی گچ کاری، کارگر عمومی رنگ‌کاری، کارگر عمومی لوله‌کش گاز خانگی، کارگر عمومی سنگ‌کار و کاشی‌کار، کارگر عمومی درب و پنجره ساز، کارگر عمومی بتن ریز و کارگر عمومی عایق بوده و در آزمون صلاحیت حرفه‌ای شرکت کرده‌اند.


مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قم خاطرنشان کرد: از تعداد افرادی که تعیین صلاحیت شده‌اند یک هزار و 385 نفر گواهینامه مهارت و پروانه صنعت ساختمان را کسب کردند.


عطارنیا اضافه کرد: از تعداد افراد پذیرفته‌شده در آزمون تعیین صلاحیت در رشته صنعت ساختمان که در 18 حرفه و در دو بخش تئوری و عملی برگزار شد بیشترین تعداد شرکت‌کننده در حرفه کارگر عمومی بنای سفت‌کار بوده است.


عطارنیا با اشاره به آمار بالای حوادث کار در صنعت ساختمان تصریح کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی و مهارت‌آموزی شاغلان فعال در صنعت ساختمان ضمن کیفی ساختن پروژه‌ها و طرح‌های در دست اجرا ضریب ایمنی و مقاومت بناهای احداث‌شده در مقابل بلای طبیعی را افزایش می‌دهد.



انتهای پیام/ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار