شیوه‌نامه اجرایی پیشنهادی کمیته ساماندهی نظارت و کنترل بر توزیع آب بخش کشاورزی در آبریز زاینده‌رود با حضور استانداران اصفهان و چهارمحال بختیاری به امضا رسید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران از اصفهان،به نقل از اداره کل  روابط عمومی استانداری اصفهان، در راستای مصوبات شورای هماهنگی مدیریت پیوسته‌ حوضه، آبریز زاینده‌رود و استفاده از ظرفیت‌های مردمی در مدیریت کنترل و نظارت بر توزیع آب بخش کشاورزی این حوضه، با حضور استانداران اصفهان و چهارمحال بختیاری، مدیران شرکت‌های آب منطقه‌ای دو استان و نمایندگان صنف کشاورزان دو استان جلسه‌ هماهنگی به‌منظور تصویب شیوه‌نامه اجرایی پیشنهادی کمیته ساماندهی نظارت و کنترل بر توزیع آب بخش کشاورزی در آبریز زاینده‌رود تشکیل شد.

رسول زرگرپور در این نشست با بیان اینکه دو تفاهم‌نامه با کشاورزان و آب منطقه‌ای دو استان به امضا رسیده است، تصریح کرد: این دو تفاهم‌نامه در راستای نظارت بر برداشت‌ها و همچنین ساماندهی حوضه‌ی آبریز زاینده‌رود است چرا که اگر این اقدامات توسط کشاورزان صورت گیرد نتایج بهتری خواهد داشت.

استاندار اصفهان افزود: گرچه ممکن است نقطه نظرات اصلاحی هم در این خصوص وجود داشته باشد ولی مهم این است که کار آغاز شود و در طول اجرا اصلاحات صورت پذیرد.

وی اضافه کرد: آنچه از جزئیات تفاهم‌نامه مهم‌تر است نفس این کار است و تفاهمی که بین دو استان ایجاد شده است می‌تواند مهم و مثمرثمر باشد و در پیشبرد برنامه‌ها نقش بسیار مهمی را ایفا کند.

استاندار چهارمحال بختیاری نیز در این نشست با اشاره به اینکه مدیریت این استان با دو دغدغه عمده روبرو است، تصریح کرد: یکی از دغدغه‌ها این است که این استان متهم به مصرف مازاد آب در بالادست است و از طرف دیگر کشاورزان این منطقه نیز با مشکلاتی روبرو هستند که مدیریت استان را تحت فشار قرار داده است.

قاسم سلیمانی با بیان اینکه این استان در خصوص نصب کنتور هوشمند بسیار مصر است، اظهار داشت: این امر در کنترل برداشت‌های مازاد و غیرمجاز اهمیت بالایی دارد.

وی اضافه کرد: قرارداد خرید و نصب کنتورها به امضا رسیده است و امیدواریم ظرف ۶ ماه آینده این کار انجام شود و برداشت‌های مازاد قطع گردد.

استاندار چهارمحال بختیاری اظهار امیدواری نمود که با راهکارهایی که استاندار اصفهان در خصوص واگذاری نظارت بر برداشت‌ها و ساماندهی حوضه‌ی آبریز زاینده‌رود به کشاورزان پیش‌بینی کرده است شاهد سرعت در ساماندهی مسائل حوضه‌ی آبریز زاینده‌رود باشیم.

سلیمانی در پایان گفت: مدیریت استان چهارمحال بختیاری به طور ویژه و با قدرت از این تفاهم‌نامه حمایت خواهد کرد.

گفتنی است در این نشست پس از جمع‌بندی پیشنهادات، شیوه‌نامه اجرایی مورد تصویب قرار گرفت و مقرر گردید نمایندگان صنف کشاورزان دو استان در راستای نظارت و پیگیری بر نصب ابزارهای هوشمند اندازه‌گیری در نقاط مجاز برداشت آب، جلوگیری از برداشت‌های مازاد بر مجوز، جلوگیری از تخصیص برداشت‌های غیرمجاز، رصد مداوم کیفیت آب و ساماندهی رودخانه زاینده‌رود اقدامات لازم را مبذول نمایند.



انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.