به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان ، محمود وفایی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان گفت: پیش از این قرار بود استان یزد میزبانی را برعهده بگیرد که با توجه به سابقه تاریخی و فرهنگی استان کرمان و معین بودن آن در منطقه جنوب شرق ، به عنوان میزبان معرفی شد.
وفایی در ادامه افزود: غذا از مهمترین عناصر تاثیرگذار در ذهن گردشگران است و ما به دنبال این هستیم که از این فرصت در جهت معرفی مولفه های مردم شناسی استان استفاده کنیم.
وفایی با بیان اینکه به دنبال ثبت غذاهای استان کرمان هستیم افزود: ثبت ملی آبگوشت امام حسینی و شیرینی های پنج گانه استان در دستور کار قرار دارد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان نیز گفت: این جشنواره با برپایی 80 غرفه از استان های کرمان ، سیستان و بلوچستان و یزد در کنار مجموعه فرهنگی یخدان مویدی کرمان برگزار می شود.
محمد جهانشاهی افزود: برگزاری کارگاه های آموزشی ، بخش مسابقه آشپزی ، برپایی چادر عشایری و تجلیل از آشپزان برتر از برنامه های جنبی جشنواره سفره ایرانی است.
وی افزود: خوشبختانه در بخش دولتی و هم بخش خصوصی حامیان مالی خوبی در جشنواره داریم و 70 درصد از هزینه های برگزاری نمایشگاه به وسیله بخش غیر دولتی تامین می شود.
جشنواره سفره ایرانی اول تا سوم دی در کرمان برگزار می شود.
انتهای پیام/س