به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز رضا دهدشتیزاده مدیرکل استاندارد استان خوزستان اظهار کرد: با توجه به اینکه جمعیت یک میلیارد و 800 میلیونی مسلمانان جهان تقاضای زیادی را برای غذاهایی که با رعایت اصول اسلامی تهیه شده باشد را شکل دادهاند، بدیهی است که کشور ایران با توجه به ظرفیت بالا و تنوع غذایی کم نظیر خود میتواند سهم قابل توجهی از این بازار را کسب نماید.
وی گفت: به دلیل ارتقاء دادن سطح اطمینان و اعتماد از تحقق احکام اسلامی برای تأمین کردن مواد غذایی حلال در جامعه و رعایت چارچوب دستورالعملهای مختلف کاربرد نشان حلال به واحدهای تولیدی اختصاص داده شود.
مدیرکل استاندارد استان خوزستان افزود: تولید کنندگان به لحاظ شرعی موظف به رعایت استاندارد هستند و نظارت بر اجرای صحیح دستورالعملهای مربوط به کشتارگاهها در هر واحد بر عهده مسؤولان کنترل کیفیت تائید صلاحیت شده از سوی سازمان ملی استاندارد است.
دهدشتیزاده تصریح کرد: دوره آموزشی «مبانی فنی و فقهی کشتار طیور» با همکاری مرکز آموزشی همکار کامیاران پردازش و توسط حجتالاسلام دغاغله نماینده ولایت فقیه در سازمان جهادکشاورزی خوزستان برای تعدادی از مسؤولان فنی کشتارگاه طیور خوزستان برگزار شد.
وی بیان داشت: موضوعات این دوره شامل تعریف غذای حلال، ویژگیهای غذا در اسلام، غذا در قرآن، غذا در روایات، استاندارد غذای حلال، دستورالعمل صدور تجدید، تعلیق، رفع تعلیق و ابطال پروانه کاربرد نشان حلال و... است.
دهدشتیزاده در پایان گفت: با توجه به اینکه سازمان ملی استاندارد مرجع ذیصلاح و قانونی در رابطه با اجرای این استاندارد بوده، امید است با نظارت بر کل فرآیند انجام الزامات این استاندارد و تلاش برای نهادینه کردن آن، فرصت رشد و شکوفایی صنایع غذایی کشور فراهم آید.
انتهای پیام/م