به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
قم؛آیین افتتاحیه نخستین دوره تربیت مربی غذای حلال و پاک با مشارکت موسسه موضوع شناسی احکام فقهی و مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو برگزار شد.
حجت الاسلام فلاح زاده رئیس موضوع شناسی احکام فقهی در این مراسم که در موزه فقه و زندگی برگزار شد از حضور 25 طلبه آقا در این طرح خبر داد و افزود: دوره تربیت مربی غذای حلال با هدف شناخت مبانی حلیت و حرمت غذا و همچنین انتقال این شناخت ها به کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی در سراسر کشور برگزار می شود.
دوره تربیت مربی غذای حلال و پاک به مدت ده هفته در موسسه موضوع شناسی احکام فقهی واقع در خیابان جمهوری اسلامی قم برگزار می شود.
انتهای پیام/ش