به گزارش خبرنگار
گروه اخبار داغ فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان: مرکز اسلامی برزیل مسئول عرضه اغذیه حلال در المپیک ۲۰۱۶ ریو است، این مرکز، بوفه حلال در رستوران ویژه المپیک دایر کرده و غذای حلال به علاقمندان ارائه میدهد، غذاهایی که نه تنها ورزشکاران مسلمانان؛ بلکه غیر مسلمانان نیز از آن استقبال کردهاند.
برای آشنایی بیشتر با روند سرو غذاهای حلال و چرایی استقبال غیر مسلمانان گفتوگویی با ناصرالدین خزرجی، مدیر مرکز اسلامی برزیل انجام دادیمب.
خزرجی در ابتدای این گفتوگو اظهار کرد: بوفه حلال امسال در المپیک ۲۰۱۶ ریو بیشتر از پیشبینیها نه تنها مسلمانان؛ بلکه ورزشکاران غیرمسلمان را جذب کرده است و در این بوفه غذاهای آسیایی، عربی و اسلامی سرو میشود؛ ورزشکاران کشورهای اروپایی، فرانسوی، مکزیکی و حتی خود برزیلیها از بوفه حلال استقبال کردهاند، این بوفه مخصوص ورزشکاران مسلمان نیست؛ بلکه بوفه باز است و همه میتوانند از خدمات آن بهرهمند شوند.
ناصرالدین خزرجی تصریح کرد: در رستوران المپیک ریو بوفههای مختلفی از جمله بوفه غذاهای ایتالیایی، بوفه سرد(سالاد وغذاهای سرد) و بوفه حلال دایر شده است و همه کسانی که کارت ورودی داشته باشند اعم از خبرنگاران، رؤسای کمیتهها و مسئولان کاروانهای ورزشی، میتوانند از بوفه حلال استفاده کنند.
خزرجی ادامه داد: مرکز اسلامی برزیل تاکنون در رویدادهایی همچون جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل، اجلاس ریو + ۲۰، زمان حضور تیم فوتبال ایران در برزیل و تولید فیلم «من سالوادور نیستم» در این کشور خدماتی در حوزه غذاهای حلال ارائه داده است.
اذعان غیر مسلمان به تأثیر مثبت غذای حلال وی در پاسخ به سؤالی درباره دلیل استقبال غیر مسلمانان از غذاهای حلال یادآور شد: این مسئله دو دلیل دارد؛ نخست سبک تهیه غذاهای عربی و اسلامی یعنی طعم غذا، نوع پخت و میزان استفاده از ادویهها و گوشت گوسفندی که در بیشتر غذاها استفاده میشود و دوم سلامتی و کیفیت این نوع غذاها که اذعان به اثرات مثبت غذای حلال را در پی داشته است.
ناصرالدین خزرجی بیان کرد: طی چند دهه اخیر مباحث زیادی در زمینه کیفیت و اثر مثبت غذای حلال بر سلامت انسان مطرح شده و این مسئله در جامعه برزیل هم بسیار مشاهده شده است.
مدیر مرکز اسلامی برزیل ادامه داد: ما امروز شاهدیم که مراکز توزیع گوشت حلال برزیل با استقبال گسترده غیرمسلمانان مواجه شده و آنان با وجود قیمت بالا در مقایسه با دیگر غذاها، برای خرید به این مراکز مراجعه میکنند و اذعان دارند گوشت حلال، طعم، رنگ و بوی مطبوع و اثراتی مثبت بر سلامتی انسان دارد و همین امر آنان را به خرید اغذیه حلال ترغیب کرده است.
نحوه تهیه گوشت حلال خزرجی درباره نحوه تهیه گوشتهای حلال اظهار کرد: حدود ۲۸۵ واحد صنعتی کشتارگاهی در برزیل فعالیت دارند که ۹۵ درصد این مجموعه مجهز به سیستم و استاندارد حلال بوده و همواره در حال تولید گوشت حلال هستند، ما هم از این کشتارگاهها گوشت موردنیاز را تأمین میکنیم.
هشدار نسبت به ادویهجات الکلی وی با اشاره به نظارت مستقیم مرکز اسلامی برزیل بر بوفه حلال در المپیک ریو ادامه داد: برای نظارت هر چه بیشتر بر اغذیه حلال در المپیک ریو لیستی تهیه کرده و در اختیار مسئولان قرار دادیم، در این لیست انواع و اقسام ادویهجات و غذاهایی که به هر دلیلی به عنوان حلال قابل استفاده نیست، معرفی شده که ادویهجات با درصدی از الکل و یا مواد غذایی که اصل آن نجس و از خون گوساله بوده، جزء این دسته هستند.
منبع: ایکنا
انتهای پیام/