به گزارش خبرنگار
بورس، بانک وبیمه گروه
اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، کاهش ارزش چک و
بیاعتبار شدن آن در بازار یکی از مهم ترین موضوعات اقتصادی بود که باشگاه خبرنگاران در هفته گذشته به آن پرداخت. این معضل افزایش میزان مبادلات نقدی در کشور را به همراه
داشته و سبب بیاعتباری چک در بازار شده است که این امر بیاعتمادی مردم به شرایط اقتصادی را به دنبال دارد از این رو می بایست
راهکارهای مناسبی برای مقابله با این نابسامانی اجرایی شود تا اقتصاد کشور
از این معضل رهایی یابد.کارشناسان معتقدند که ریشه چکهای برگشتی با افزایش حجم نقدینگی کشور و گسترش مبادلات بانکی گره خورده است که البته این امر با کسادی بازار و رکود اقتصاد نیز مرتبط است.
اما وضعیت بازار بورس تهران هم موضوع دیگری بود که به آن پرداخته شد، کارشناسان در این خصوص معتقدند بازار سرمایه بعد از سپری کردن دوران سخت از سیر نزولی خارج
شده و وارد یک روند صعودی بلند مدت شده است، روندی که بین دو تا سه سال به
طول می انجامد.
براین اساس بازار سرمایه از روزهای منفی بازار که از دی ماه 92 آغاز شده بود فاصله گرفته روزهایی که در یک سیر نزولی و در یک بازه دوساله شاخص را از محدوده 90 هزار واحد به 60 هزار واحد رساند.اما این حرکت صعودی بورس پس از چند سال چقدر سودآوری سهامداران را به طور مستمر تضمین خواهد کرد و آیا این بازار به عنوان بازتابی از اقتصاد کل کشور، رونق از دست رفته خود را باز خواهد یافت؟موضوع گزارشی بود که در هفته ای که گذشت به آن پرداخته شد.
اما در هفته گذشته بانک مرکزی از تسهیلات پرداختی بانکها طی هفت ماهه سال 1395 رونمایی کرد بطوریکه میزان پرداخت تسهیلات به بخشهای اقتصادی مبلغ 2784.4 هزار میلیارد ریال اعلام شده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل، مبلغ 923.3 هزار میلیارد ریال (معادل 49.6 درصد) افزایش داشته است.
جزییات اخبار اقتصادی در بخش بورس،بانک و بیمه را در لینک های ذیل دنبال کنید.
افزایش چک برگشتی، مبادلات بازار را مختل می کند و بیاعتمادی مردم به شرایط اقتصادی کشور را به دنبال دارد.
تسهیلات
پرداختی بانکها طی هفت ماهه سال 1395 به بخشهای اقتصادی مبلغ 2784.4
هزار میلیارد ریال است که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل، مبلغ 923.3
هزار میلیارد ریال (معادل 49.6 درصد) افزایش داشته است.
روزهای امیدوارکننده پیش روی سهامداران است؟این روزها بازار سرمایه کشور تحت تاثیر تحولات اقتصادی برونمرزی و درونمرزی توانسته چشم انداز جدیدی را پیش روی سهامداران و کارشناسان این حوزه ایجاد کند.
رییس کل بانک مرکزی در دیدار با همتای افغانستانی خود گفت: ما به دنبال گسترش روابط کارگزاری بین بانک های دو کشور با هدف کاهش ریسک تجارت هستیم.
یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت:برای راه اندازی این صندوق ابتدا باید ضریب اطمینان عمومی را ارتقا دهیم.