کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز از شیوه های موثر در پیشگیری از آلزایمر کم شدن دریافت چربی در رژیم غذایی برشمرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ آلزایمر یک نوع اختلال عملکرد مغزی است که بتدریج توانایی ‌های ذهنی بیمار کم می شود و بارزترین شکل آن، اختلال حافظه ‌است که به مرور ایجاد و پیشرفت می‌کند.  
فاطمه شفیعی کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، تغذیه سالم و مناسب برای پیشگیری از آلزایمر را، بسیار مفید دانست و افزود: کم شدن دریافت چربی اشباع و چربی ترانس در رژیم  غذایی، یکی از شیوه های موثر در پیشگیری از آلزایمر است.
وی ادامه داد: چربی اشباع در محصولات لبنی، گوشت و برخی از روغن ها(روغن پالم، نارگیل) و چربی ترانس در مواد غذایی سرخ شده و روغن های گیاهی هیدروژنه وجود دارد.
این کارشناس ارشد تغذیه اضافه کرد: لازم است مصرف سبزیجات و حبوبات، میوه و غلات کامل در رژیم غذایی، جایگزین مصرف گوشت و محصولات لبنی شود و همچنین، مصرف منابع غذایی ویتامینE شامل دانه ها، مغزها و غلات کامل و مصرف روزانه 15 میلی گرم از این ویتامین، توصیه می شود.  
او با توجه به ارزش ویتامین B12 برای سلامت مغز و سیستم عصبی، بیان کرد: لازم است 2 و 4 دهم میکروگرم ویتامین B12در روز مصرف شود و در صورت مصرف مکمل و ویتامین ها، باید از مکمل هایی استفاده شود، که آهن و مس نداشته باشد؛ مکمل آهن باید با تشخیص پزشک مصرف شود.
شفیعی ادامه داد: اگرچه نقش آلومینیم در بروز آلزایمر جای بحث دارد، اما باید سعی شود که مواجهه با آلومینیم، از راه کاهش استفاده از وسایل آشپزخانه آلومینیومی، آنتی اسیدهای دارای آلومینیوم و سایر محصولات دارای آلومینیم، به کمترین اندازه برسد.
کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: بر اساس مطالعات انجام شده، افرادی که به طور منظم ورزش می کنند، خطر بروز بیماری آلزایمر در آنها کمتر است به طوری که سه بار در هفته ورزش ایروبیک به مدت چهل دقیقه، موجب کاهش آتروفی مغز، بهبود حافظه و فعالیت مغز می شود.   
انتهای پیام/ن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.