به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ محمد زارع مسؤول بنیاد لارشناسی گفت: خوشحالیم که امروز کتابی به کتاب عالم آفرینش و فرهنگ دیگری به فرهنگ لارستان اضافه شده است.
زارع با تقدیر از همت سهیلا کاظمی لاری نویسنده کتاب هنر آشپزی لارستان، افزود: از تلاش چندساله عشرت جهان دیده نیز که هر هفته در صفحه مطبخ بی بی در روزنامه میلاد لارستان، خوانندگان را به یک نوع غذای بومی لارستانی دعوت می کند، بهعنوان منبع غنی و ارزشمندی در اطلاعات فرهنگ بومی، تقدیر و تشکر می کنیم.
انتهای پیام/ر