کارگاه های سنتی شیره پزی در لارستان با تولید شیره خرما یا دوشاب رونق دوباره گرفته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ با پایان فصل برداشت خرما در لارستان و همزمان با فصل پاییز ،کارگاه های سنتی با تولید یک تن شیره خرما یا دوشاب رونقی دوباره گرفته است.
این محصول که همان خواص خرما را داراست ، حدود 200 سال است که در کارگاه های شیره پزی لارستان تولید می شود و مورد استقبال مردم لارستان و شهرها و استان های همجوار قرار گرفته است .
در لارستان 10 کارگاه تولیدی شیره خرما فعالیت می کند که با همان شکل سنتی شیره خرما یا دوشاب را تهیه کرده و به فروش می رسانند.
انتهای پیام/ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار