به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛، به نقل ازروابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ،حسن ملکینژاد معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی در روز جهانی غذا با اشاره به شعار جهانی و ملی روز جهانی غذا گفت: یکی از بزرگترین مسائل مرتبط با تغییرات آب و هوایی امنیت غذایی است، همزمان با این تغییرات اقلیمی، جمعیت جهانی به طور پیوسته در حال رشد است و باید براساس این تغییرات، کشاورزی و سیستم غذایی با تغییرات اقلیمی منطبق شده و انعطاف پذیر شوند.
ملکی نژاد افزود: بر اساس شعار ملی روز جهانی غذا «اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت»، برنامههای متعددی با محوریت: کاهش مصرف قند، نمک، چربی/ نشانگرهای رنگی تغذیه ای/ برچسب اصالت/ مبارزه با قاچاق کالا و ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت، در استان هماهنگی و در طول هفته جاری با مشارکت آموزش و پرورش، صدا و سیما، اصحاب رسانه و مطبوعات، شهرداری و... اجرا میشود.
وی خاطر نشان کرد: برگزاری نشست مطبوعاتی با حضور اصحاب رسانه/ برگزاری همایش تخصصی نان با حضور کلیه ارگانهای ذیربط و با حضور بیش از 100 نفر از کارشناسان نظارت بر مواد غذایی استان / هماهنگی با آموزش و پرورش استان و توزیع بروشور آموزشی با موضوع اصلاح الگوی تغذیه ای به همراه مسابقه در بین 100 هزار نفر از دانش آموزان مدارس ابتدایی آموزش و پرورش استان/ هماهنگی با معاونت فرهنگی و ورزشی شهرداری ارومیه و نصب بنرهای آموزشی و اطلاع رسانی با موضوع روز جهانی غذا در سطح شهر/ ارتباط با رسانه ملی و پخش مطالب آموزشی از طریق برنامههای رادیو و تلویزیون/ چاپ مجله با عنوان «غذانامه» و ارائه مطالب آموزشی در خصوص اصلاح الگوی تغذیهای از جمله برنامههای این معاونت در هفته غذا میباشد.
انتهای پیام/ح