
به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛حسن ملکینژادمعاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی در کارگاه علمی آموزشی بهبود کیفیت نان، اظهار داشت: مردم ایران روزانه بیش از 324 تا 505 گرم نان مصرف میکنند که این میزان در مناطق مختلف کشور با توجه به ویژگیهای جغرافیایی و آب و هوایی میتواند متفاوت باشد.
ملکی نژاد درباره میزان بالای ضایعات نان در کشور، افزود: یکی از موضوعات مهمی که باید به آن توجه ویژهای شود میزان بالای ضایعات نان در کشوراست.
وی ادامه داد: یکی از مواردی که به عنوان اولین فاکتور مهم در تهیه نان مورد توجه قرار میگیرد، درجه استخراج آرد و پس از آن مواردی از جمله تخمیر، پخت، زمان نگهداری نان در محل نگهداری، ارزش تغذیهای، میزان کالری، میزان پروتئین، ریز مغذیها و مطلوبیت نان است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی آذربایجان غربی تصریح کرد: همه مراحل تهیه نان، باید از جنبههای بهداشتی مورد تایید واقع شود.دکتر ملکینژاد افزود: علاوه بر این باید در حوزه رعایت موارد بهداشتی در تهیه نان باید به جنبههای میکروبی، شیمیایی، باقی مانده سموم طبیعی به ویژه توکسینها توجه ویژهای کرد.
انتهای پیام/ح