جشنواره تغذیه سالم بمناسبت روز جهانی غذا در شهرستان تکاب برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیهبه نقل ازروابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان تکاب ،مسعود افشاری کارشناس تغذیه در مورد هدف از برگزاری این جشنواره گفت: در این جشنواره که بمناسبت روز جهانی غذا برگزار شد حدود بیست و پنج نوع غذا از جمله خورشت قیمه ، خورشت کدو و بادمجان و انواع آش و ..... تهیه شده بود.

افشاری در مورد انتخاب غذای سالم و نوع پخت غذا افزود: در مورد انتخاب و معیارها و ملاکهای یک غذای سالم از جمله گروههای غذایی مناسب مانند نان و غلات و برنج و نوع پخت غذا که بخار پز کردن بهترین نوع پخت غذا بوده و نیز استفاده از گوشتهای کم چرب مانند ماهی و گوشت مرغ در غذا مناسب می باشد.

وی ادامه داد: از این بیست و پنج نوع غذا یک نوع غذا از گروه غذایی خوراک که خوراک ماهی و یک نوغ غذا از گروه حبوبات و آش ها و یک نوع هم از گروه نان و غلات انتخاب شد.

انتهای پیام/ح


برچسب ها: غذا ، سالم ، تکاب ، ارومیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.