به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد؛ علیرضا نیکپور افزود: سطح زیر کشت این محصول در استان دو هزار و 657 هکتار است که نسبت به سال قبل 10 درصد افزایش دارد.
وی گفت: عمده ارقام کشت شده شامل رقم های قرمز آذرشهری و طلایی می باشد و ارقام بومی از قبیل رقم سفید تربت حیدریه نیز در برخی نقاط استان کاشته می شود.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: بیشترین سطح زیر کشت پیاز در این استان با یک هزار و 400 هکتار مربوط به مشهد است.
نیکپور افزود: عمده این پیاز از طریق میادین بار توزیع شده و به مصرف تازه خوری می رسد و سهم فرآوری در این محصول ناچیز است.
برداشت پیاز از اوایل شهریور در این استان آغاز و تا اوایل آبان ادامه دارد.
انتهای پیام// م.م