به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه،حسن عبدی با اشاره به عملکرد تیر ماه این اداره اظهار داشت: در این بازه زمانی ضمن تشکیل نخستین جلسه کارگروه تخصصی احیای فرش دستبافت، مقرر شد که دو کمیته شامل کمیته آموزش و طراحی و نیز کمیته تولید، بازاریابی و فروش فرش در شهرستان بوکان تشکیل شود.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت بوکان اظهار داشت: در تیر ماه گذشته ضمن پیگیری دریافت نرم افزار طراحی فرش دستباف برای متقاضیان، فراخوان ثبت نام کار آفرینان بخش تولید فرش در جشنواره کارآفرینان برتر داده شد.
به گفته عبدی، پیگیری بافت فرش صلح و دوستی در شهرستان بوکان و رفع موانع پیش رو در این زمینه، صدور و تمدید کارتهای شناسایی و انجام و پیگیری امورات صنفی اتحادیه و تعاونی فرش دستباف از سایر اقدامات بوده است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت بوکان تصریح کرد: علاوه بر آن، در بخش معدن، ضمن بازدید از معادن و مصالح کوهی،دو فقره جواز برداشت شن و ماسه صادره از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تحویل شد.
وی با اشاره به چالشهای مربوط به بخش معدن این شهرستان گفت: سرعت ناکافی در تولید اطلاعات پایه زمینشناسی و عدم دسترسی عموم به آن،ضعف توانمندیهای فنی مهندسی و ساخت در بخش اکتشاف و صنایع معدنی از مشکلات پیش رو است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت بوکان تصریح کرد: از سوی دیگر وجود مشکلات و تعارضات حل نشده بین بخشی با حوزه منابع طبیعی و وجود معارضین محلی و مشکلات ناشی از آن نیز از سایر چالشهای کنونی به شمار میرود.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت بوکان با اشاره به عملکرد بخش امور بازرگانی و توسعه تجارت این شهرستان افزود: صدور پروانههای کسب صنفی ایثارگری،تشیکل کارگروه ادغام و چابکسازی اتحادیهها، اخذ قیمت انواع کالاهای خوراکی و غیر خوراکی در گروه کالایی از بازار آزاد بوکان و پایش و نظارت بر صدور 94 فقره پروانه کسب صنفی تولیدی، فنی و خدماتی و توزیعی از اقداماتی بود که در ماه گذشته انجام شد.
عبدی گفت: در بخش نظارت و بازرسی این شهرستان، 336 مورد بازرسی صورت گرفته و 59 تخلف به ارزش 53 میلیون و 370 هزار و 550 ریال کشف شد.
انتهای پیام/س