به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
گرگان؛ از بین میوهها زردآلود بیشترین خاصیت را در تقویت حافظه دارد و حتی در طب سنتی به آن میوه متفکرها گفته میشود.
البته میتوان علاوه بر خود میوه زردآلو از برگه خشک آن نیز استفاده کرد.
علاوه بر این میوه، مصرف سیب قرمز، فلفل سیاه، سیب و طالبی و یک عدد "کندر" در روز هم برای تقویت حافظه مفید است.
مصرف منابع کلسیم از جمله لبنیات کم چرب نیز به سازماندهی اطلاعات در مغز کمک می کند.
کنکوریها باید در ایام باقیمانده تا آزمون از مصرف مایعات و آب هم غافل نشوند، زیرا عدم مصرف مایعات و کاهش فشار خون، افت عملکرد مغز را به همراه دارد.
استرس هم از جمله عواملی است که بر عملکرد مغز تاثیر منفی دارد و برای کاهش این تاثیرمصرف دمنوش گل گاور زبان و سنبلالطیب و دمنوش نعناع مفید است.
کارشناسان تغذیه توصیه می کنند به هیچ عنوان برای کاهش استرس از قهوه، چای غلیظ و نوشابهها استفاده نشود. غذاهای چرب و شیرینیهای ساده نیز هم استرسزا است و هم چون خونرسانی به معده را زیاد میکند باعث کاهش خونرسانی به مغز شده و توصیه نمیشود.
انتهای پیام/ص