سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان گفت: پارسال با ثبت ۲۶ هزار شغل در سامانه رصد، شاهد رشد بیش از ۱۱۳ درصدی نسبت به تعهدات اشتغالزایی بودیم.

باشگاه خبرنگاران - ایوب هلاکو سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان امروز در نشست کارگروه اشتغال گلستان با اعلام این خبر افزود: برای امسال نیز دستگاه‌های اجرایی برای ایجاد ۱۹ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی جدید پیشنهاد دادند.

او گفت: در جلسه امروز برای تحقق شعار سال راهبرد‌هایی اعلام شد.

ایوب هلاکو با تأکید بر کشاورزی به‌عنوان پایه اقتصاد گلستان، ادامه داد: عقب‌ماندگی صنایع تبدیلی و فرآوری نسبت به تولیدات کشاورزی، چالشی است که با اجرای شعار سال و جذب سرمایه می‌توان آن را برطرف کرد.

وی افزود: با تکیه بر اسناد بالادستی، قانون اساسی، برنامه هفتم توسعه و سند توسعه استان، از تمام ظرفیت‌ها برای بهبود وضعیت اقتصادی استفاده خواهیم کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان هم در این جلسه با تأکید بر تلاش برای تحقق شعار سال از مدیران خواست به‌جای ارائه آمار غیر واقعی، با رفع موانع و جذب سرمایه‌گذاران، زمینه‌ساز توسعه اقتصادی و اشتغال پایدار شوند.

عبدالعلی کیان‌مهر با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای تسهیل سرمایه‌گذاری، از کاهش زمان پاسخگویی به استعلام‌ها به ۱۰ روز کاری خبر داد و گفت: این روند که با تأکید استاندار اجرایی شده، در جذب سرمایه‌گذاران اثرگذار بوده و نمونه موفق آن، صدور مجوز‌های تولید انرژی خورشیدی است که می‌تواند الگویی برای سایر بخش‌ها باشد.

او همچنین افزود: سال گذشته فقط ۴۲ درصد واجدین شرایط وام‌های جزء دو و چهار که توسط بانک‌ها مصوب شده بود را دریافت کردند در حالی که ما باید تلاش کنیم صد در صد اعتباری که به استان اختصاص داده می‌شود را جذب کنیم.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.