به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بندرعباس مدیر کل شیلات هرمزگان گفت: بر اساس مطالعات پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس، هرمزگان ظرفیت صید 90 هزار تن ساردین ماهی دارد.
پرویز محبی افزود: ساردین ماهی در آب های قشم، بندرلنگه و جاسک صید می شود.
ساردین ماهیان در صنعت، غذاسازی و محصولات بهداشتی و کودهای کاربرد دارد.
اکنون 85 درصد نیاز کشور از صید ساردین ماهیان به صورت پودر ماهی و بقیه برای کودهای کشاورزی و باغی استفاده می شود.
محبی گفت:ساردین ماهیان از ظرفیت های انحصاری شیلاتی هرمزگان است و با فراوری آن می توان چیپس ، سوسیس و کالباس از آنها تولید کرد.
وی با اشاره به برگزاری دو کارگروه تخصصی ویژه ساردین ماهیان برای ارزش افزوده آن گفت: پارسال برای نخستین بار جشن ساردین ماهیان از سوی شیلات هرمزگان برگزار شد.
6درصد ساردین ماهیان جهان و بیش از 90 درصد صید ساردین کشور در استان هرمزگان صورت می گیرد.
انتهای پیام/ف