سید مصطفی موسوی تهیهکننده برنامه سحرگاهی «نسیم سحری» در خصوص این برنامه به خبرنگار
حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: تولید برنامههای سحرگاهی ماه مبارک رمضان از چارچوبهای خاص و ویژهای برخوردار است که باید به دقت به آنها توجه شود و حال و هوای خوبی را برای مخاطبان ایجاد کند. برنامه های سحرگاهی خلوتی از مناجاتهای شبانه مردم است و ما با سعی و تلاشمان از طریق طراحی لوکیشن و فضای خارجی استودیو این حس را به مخاطب منتقل کنیم.
وی افزود: خوراک روح در زمان سحر برخاسته از محتویات مباحث علوم قرآنی، سیره اهل بیت (ع)، سبک زندگی بزرگان دینی و نمونه هایی از زندگی اشخاص و بزرگان معاصر که راه زندگی را نشان می دهد و برای مردم جذابیت بیشتری دارد را به تصویر می کشیم.
موسوی اظهارداشت: نسیم سحری فرصتی برای خلوت دل مردم است و ما با پرداختن به شرح خطبه های نهج البلاغه، زمزمه ها و مناجات عارفانه سحری به همراه پخش تصاویر اماکن مذهبی استان از جمله مسجد جامع سمنان، مسجد تاریخانه دامغان، مسجد جلالی شاهرود و پخش تصاویر زنده از مسجد الحرام، عطر رمضان شامل گزیده ای از سخنان مرحوم مجتهدی تهرانی و یا شرح دعای روز، گزیده ای از دعاهای بزرگان لحظات عرفانی را برای مخاطبانمان رقم زدیم.
وی در ادامه در مورد اتاق فکر این برنامه ادامه داد: «نسیم سحری» اتاق فکری دارد که با همفکری دوستان آیتم و برنامه هایی که همخوانی به ماهیت برنامه دارد را مورد بررسی قرار می دهیم تا مطابق با خواسته بینندگان، برنامه های معارفی و آموزنده ای را برای آنها تهیه کنیم. همچنین در برنامه میزبان اشخاص و علمای بزرگ صاحب نفسی است که ما و مخاطبان را با نفس گرمشان مجذوب خودشان کردند و در خلوت شب ثانیه های معنوی خوبی را برایمان رقم زدند.
وی در ادامه به تولید برنامه های مناسبتی اشاره کرد و در مورد سختی کار تصریح کرد: برنامههای مناسبتی از دشواری های خاص خودش برخوردار است و ما «نسیم سحری» را ظرف مدت 14 روز جمع آوری و روی آنتن بردیم که این مدت زمان برای تولید یک برنامه با محوریت مذهبی بسیار کم است اما با کمک گرفتن از افراد حرفهای در این زمینه ها، تلاش کردیم تا این محدودیت زمانی را جبران کنیم اما تولید چنین برنامه هایی به یک ماه و نیم زمان نیاز دارد و برای تهیه برنامه محرم باید از همین الان پیش تولید کار آغاز شود.
موسوی در مورد اجرای اینگونه برنامه ها بیان کرد: اجرای برنامههای معارفی نیازمند اطلاعات قرآنی و معارفی است که سید کمال هاشم زاده از جمله مجریان با تجربه در این حرفه است که به خوبی به نوع کار و اجرای برنامه تسلط دارد و برنامه های بسیاری را تا به امروز اجرا و کارگردانی کرده است و این پیشینه به خوبی ما را در انتخابمان مصمم کرد.
وی در پایان به دکور برنامه اشاره و خاطرنشان کرد: برنامه های سحرگاهی به یک فضای آرامش بخشی احتیاج دارد تا مخاطب را با خود همراه کند. به همین خاطر دکور برنامه را در فضایی باز قرار دادیم و به دور از هرگونه شلوغی، محفلی ساده و صمیمی را ایجاد کردیم که امیدوارم تا به امروز دلخواه مخاطبانمان را روی آنتن برده باشیم.
انتهای پیام/