مدیرگروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: غذا در وعده افطار باید سبک، کم حجم و پرکالری باشد و مایعات کافی مانند شیرگرم، انواع دمنوش ها و سوپ ها درکنار آن مصرف شود.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،اززاهدان،؛منصور شهرکی با بیان اینکه روزه دار در موقع افطار احساس گرسنگی وضعف دارد، افزود: خوردن خرما هنگام افطار به علت وجود و جذب سریع "گلوکز" و "فروکتوز"، سبب کاهش اشتها شده و از پرخوری و آسیب های ناشی از آن مانند نفخ، افزایش وزن وچاقی جلوگیری می کند.

وی افزود: در لحظه آغاز افطار مصرف مقادیر زیاد غذا و نوشیدنی به دلیل آماده نبودن دستگاه گوارش توصیه نمی شود.

وی ادامه داد: بهتر است فرد روزه اش را با یک لیوان آب ولرم افطار کند و پس از آن مصرف نان به همراه مقادیری پنیر و سبزی برای رفع حس گرسنگی در دستور کار قرار گیرد.

وی تصریح کرد: برای خانم ها و افراد نوجوان تنوع و مصرف وعده ی سحری بسیار حائز اهمیت است.

مدیر گروه تغذیه در خصوص بازه زمانی افطار تا سحر نیز افزود: شخص روزه دار باید جبران آب از دست رفته بدن در طول روز را با مصرف معین و کافی آب، چای کم رنگ و انواع میوه جات آبدار مثل هندوانه و خربزه جبران نماید.

وی در پایان به روزه داران توصیه کرد در ماه مبارک رمضان از خوردن نوشیدنی های کافئین دار مثل قهوه ونسکافه به دلیل مدر بودن آنها اجتناب کنند.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار