
باشگاه خبرنگاران جوان؛ خداداد شیخ زاده با اشاره به اینکه این طرح توسط بازرسان بهداشت محیط از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ شروع شده، اظهار کرد: بازرسان بهداشت محیط تاکنون ۱۰ هزار و ۵۴۷ بازدید از مرکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی انجام دادند.
وی با بیان اینکه این اقدامات در راستای پیشگیری از شیوع بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی ناسالم و تأمین سلامت شهروندان انجام شده است، تصریح کرد: همچنین، با استفاده از دستگاههای سنجش پرتابل، بیش از ۹ هزار مورد اندازهگیری و ۱۴۴ مورد نمونهبرداری از مواد غذایی انجام شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: علاوه بر این، سه هزار و ۶۴۴ مورد کلر سنجی آب آشامیدنی انجام شده تا از سلامت آب مصرفی شهروندان اطمینان حاصل شود.
وی گفت: ۱۸۸ بازرس بهداشت محیط و حرفهای بهطور فعال در حال نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در این ایام هستند.
شیخ زاده همچنین از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا مشکل بهداشتی، از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.
علوم پزشکی زاهدان