یک کارشناس طب سنتی فواید انواع سبزی خوردن را تشریح کرد.

جایگاه بلند سبزی خوردن در سفره ایرانیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید جواد علوی درباره جایگاه بلند سبزی خوردن در سفره ایرانی, اظهار داشت: سبزی خوردن از مزیت‌های سفره ایرانی است.
 
به گفته وی در یک بشقاب سبزی خوردن؛ گیاه‌های مختلفی با ویژگی‌های مختلف وجود دارد ولی تقریباً همه آنها اشتها آور و مقوی گوارش‌ هستند. در این میان؛ بیشترین توصیه به مصرف ریحان و نعنا است که به هضم بهتر غذا و رفع یبوست کمک زیادی می‌کنند.
 
این کارشناس طب سنتی ادامه داد: البته افرادی که ترش می‌کنند و مشکلات ریفلاکس اسید معده دارند, باید از زیاد خوردن نعنا و تا حد زیادی عرق نعنا پرهیز کنند چون می‌تواند موجب تشدید ریفلاکس شود.
 
علوی عنوان کرد: در رده دوم سبزی‌ها، جعفری و گشنیز قرار دارند که موجب ایجاد تعادل در گرمی و سردی سبزی خوردن و تقویت گوارش می‌شوند؛ مرزه و ترخون نیز به خاطر مزه تند و تیزشان و مزاج خیلی گرم و خشک شان در رده سوم سبزی‌ ها قرار می‌گیرند.
 
وی افزود: برخی سبزی‌ها مانند تره و تربچه، نفاخ‌اند که باید کمتر استقاده شوند. تربچه و تره نیز در مصرف زیاد مشکل زا هستند چون از دیدگاه طب سنتی بخار دار هستند و مصرف زیاد آنها موجب سردرد و گیجی می‌شود.
 
این کارشناس طب سنتی بیان داشت: بیشتر سبزی‌ها به جز گشنیز، گرم هستند. خرفه نیز که متاسفانه امروزه فراموش شده، سرد و تر است و موجب کاهش عطش و ایجاد تعادل در سبزی خوردن‌ها می شود و به ویژه برای افراد گرم و خشک خوب است و جز بهترین سبزی‌ها در ماه رمضان است.
 
علوی خاطرنشان کرد: حجم سبزی خوردن در هر وعده غذا باید معقول باشد وگرنه به عکس, گوارش را دچار اختلال می‌کند.
 
منبع: تسنیم
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.