به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهدی میرکریمی درباره روزهداری اظهار داشت: بذرهای ملین مانند خاکشیر, بارهنگ و بالنگو باید در آب گرم خیس بخورد و مصرف اینگونه این بذرها مانع تشنگی در ماه رمضان و بروز گرمی و جوشها در بدن میشود.
بهگفته وی از کوبیدن این بذرها باید اجتناب کرد چون در برخی موارد ممکن است مواد سمی از آن آزاد شود ولی مصرف آنها با آب گرم بسیار برای بدن اثرات مفیدی دارد البته باید این بذرها را شیرین مصرف کرد.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: بعد از افطار افراد میتوانند نوشیدنیهای شامل تخم ریحان، آبلیمو و عسل مصرف کنند که بسیار به بدن سود میرساند. البته این نوشیدنیها به بهبود سلامت قلب, مغز و کبد کمک میکند، همچنین برای دستگاه گوارش بسیار عالی است و یبوست را برطرف میکند.
میرکریمی گفت: شربت زعفران و گلاب که در کتب طب سنتی از آن «جلاب» یاد میشود نوشیدنی بسیار مفید در شبهای ماه رمضان است که روشهای تهیه آن متفاوت است، از جمله میتوان حدود 2 گرم زعفران را در یک لیتر گلاب حدود 5 تا 7 دقیقه حرارت ملایم داد. اگر زعفران بهصورت کُلاله و آسیاب نشده باشد, بهتر است چون اگر بخواهیم صاف کنیم, سخت میشود و محلول کدری میدهد, بعد از حرارت یک مقدار بگذارند بماند و بعد صاف کنند. بعد میتوانند شکر یا خاکه قند یا عسل اضافه کنند که عسل بیشتر توصیه میشود. مقدار وزنی آن هم میتواند هموزن گلاب باشد. بنابراین میتوانند 4 تا 5 قاشق از این را در یک لیوان آب گرم حل کنند و استفاده کنند.
میرکریمی خاطرنشان کرد: شربت «جلاب» موجب افزایش قوای جسمانی و روحانی میشود, مثلاً افراد روزهداری که صبح کلاس دارند و فعالیت ذهنی زیادی دارند, مصرف این شربت در وعده سحر بسیار کمک کننده است.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/