به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، مدیر کل شیلات هرمزگان با اشاره به امکان برداشت این میزان بدون فشار بر ذخایر این آبزیان گفت: در صورت نزدیک شدن به ناحیه خطر و کاسته شدن از ذخیره طبیعی و کوچکترین فشاری بر این ذخایر بلافاصله میزان صید کاهش خواهد یافت.
سید پرویز محبی افزود: با اشاره به صید 6 درصد ساردین جهان و بیش از 90 درصد صید ساردین کشور در استان هرمزگان گفت: قشم، بندرلنگه و جاسک به ترتیب شهرستان های پیشرو در این زمینه هستند.
وی استفاده بهینه از صید و جلوگیری از هدر رفت سرمایه ملی، برنامه ریزی برای برداشت اصولی و هدفمند، افزایش درآمد فعالان این بخش، توسعه کارخانجات فراوری، ایجاداشتغال، توسعه صادرات آبزیان و ارزآوری را از اهداف مورد نظر درتوسعه کیفی این صنعت عنوان کرد.
محبی با تاکید بر مصارف صید ساردین ماهیان در صنعت، غذاسازی و محصولات بهداشتی و کودهای کشاورزی گفت: اکنون 85 درصد نیاز کشور از صید ساردین ماهیان به صورت پودر ماهی تامین می کند و بخشی هم به مصارفی همچون کودهای کشاورزی و باغی می رسد.
مدیر کل شیلات هرمزگان با اشاره به برگزاری 2 کارگروه تخصصی ویژه ساردین ماهیان برای ارزش افزوده آن گفت: پارسال برای نخستین بار جشن ساردین ماهیان از سوی شیلات هرمزگان برگزار شد.
انتهای پیام/م