به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، علی باقر زاده افزود : برای اجرای این طرح ، بیش از 90میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی با اشاره به اینکه در استان حدود 90هزار هکتارزمین کشاورزی به سیستم آبیاری نوین مجهز شده است گفت: بیش از 50در صد زمین های کشاورزی به سیستم آبیاری نوین مجهز هستند .
مدیر آب وخاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود :افزایش 30درصدی عملکرد در واحد سطح ، کاهش هزینه کار گری ، افزایش بهره وری آب ، کاهش استفاده از سموم و صرفه جویی در منابع آبی استان از مهمترین مزایای سیستم های آبیاری نوین است.
باقرزاده گفت: در اجرای سیستم های آبیاری نوین 85درصد هزینه ها را دولت در قالب تسهیلات بلاعوض به کشاورزان پرداخت می کند.
وی افزود: کشاورزان با مراجعه به مدیریت های جهاد کشاورزی در سراسراستان می توانند با بهره گیری از تسهیلات بلاعوض، اقدام به تجهیز زمین های کشاورزی خود به سیستم آبیاری نوین کنند .
انتهای پیام/ف