روی دانه خاکشیر موادی به نام لعاب وجود دارد. لعاب می تواند چند برابر وزن خود آب جذب کند و متورم شود و به شکل ژله درآید.به این ترتیب، وقتی خاکشیر با آب مخلوط و کمی شکر هم به آن اضافه می شود، هم خوشمزه خواهد بود و هم لعاب آن منبعی برای آب بدن است.
پس دانه های خوراکی که مانند خاکشیر لعاب داشته باشند، می توانند به همین شکل عمل و کمبود آب بدن را جبران کنند.
از اینروست که در ماه مبارک رمضان افراد ی که همچنان احساس تشنگی و عطش دارند در این جا پیشنهاد طب سنتی، نوشیدن شربت خاکشیر است. از دید طب سنتی، یکی از بهترین گیاهانی که موجب رفع عطش می شود، خاکشیر است .
انتهای پیام/ن