ویار بارداری بسیاری از زنان باردار را با مشکل مواجه می کند.

شیرین نیرومنش متخصص زنان و زایمان در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان درباره ویار بارداری در زنان اظهار کرد: ویار بارداری برخی از مواقع فقط صبحگاهی، بعضی اوقات در صبح و شب و گاهی در تمام روز اتفاق می افتد.

وی با بیان اینکه ویار معمولاً از هفته هفتم و هشتم بارداری آغاز می‌شود، گفت: در بسیاری از مواقع تا هفته 16 ادامه پیدا کرده و معمولا پس از سه ماه اول حاملگی بهبود پیدا می کند، اما برخی از خانم ها ممکن است ویار را تا پایان بارداری تجربه کنند. 

نیرومنش با اشاره به اینکه این حالت معمولاً صبحگاهی است، تصریح کرد: بوی غذای در حال پخت و دیدن برخی از غذاها موجب ویار بارداری شده و در مواقع شدید باعث کاهش وزن مادر می‌شود که در این شرایط ممکن است نیاز به درمان جدی داشته باشد.

وی اظهار کرد: ویار بارداری در حاملگی‌های چندقلو و ناخواسته شایع‌تر است و افرادی که سابقه بیماری‌های گوارشی دارند، ممکن است ویار شدیدتری را تجربه کنند.

این متخصص زنان و زایمان با بیان اینکه مادر باردار با توجه به غذاهایی که مصرف می‌کند می تواند از بروز ویار بارداری جلوگیری کند، گفت: مصرف زیاد مایعات، غذای حجیم و سنگین حالت تهوع این افراد را تشدید می کند. 

وی تصریح کرد: در حالتی که تهوع و استفراغ مختصر تا متوسط باشد و منجر به کاهش شدید وزن نشود، نگران کننده نیست.


وی تاکید کرد: اگر استفراغ‌های شدید و مکرر با کاهش وزن همراه باشد، در موارد شدید، بستری، سرم و داروهای تزریقی برای مادر باردار تجویز می‌شود.

این متخصص زنان و زایمان برای درمان حالات ویار بارداری در افراد گفت: اگر زنان باردار در ابتدای صبح غذای خشک و کم حجم مانند نان تست استفاده کنند ویار آنها بهتر می‌شود، توجه به مواد غذایی برخی افراد با افزودن لیمو ترش تازه به غذا حالت های ویار را بهبود می دهد. 

وی با بیان اینکه زنجبیل یکی از داروهای ضدتهوع است، تصریح کرد: این ادویه برای مادران باردار به صورت پودر توصیه می‌شود.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.