عبادالله فتح اللهی مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران در گفتگو با خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار داشت: در حال حاضر 15 درصد شهروندان در کلانشهر تهران در مناطق مختلف پایتخت در بناهای فرسوده سکونت دارند و سیاست گذاری ها برای آموزش این افراد و آگاهی آن ها از امتیازات ویژه برای نوسازی در حال اجراست.
وی افزود: 32 دستگاه اجرایی، پیگیری موضوع نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده را بر عهده دارد و حمایتگر مدیریت شهری در این امر هستند، همچنین 4 کمیته شامل خدمات و زیر ساخت، توسعه اجتماعی و فرهنگی، امنیتی و حقوقی، مالی و اقتصادی نیز برای تسریع روند نوسازی در نظر گرفته شده است.
فتح اللهی در خصوص بسته های تشویقی محله محور گفت: تلاش شده تا این بسته های تشویقی تابع ضوابط و مقررات طرح های جامع و تفصیلی باشد و در عین حال شرایط و مقتضیات هر محله از بافت های فرسوده به صورت مجزا در این بسته های تشویقی مد نظر قرار گرفته شود.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در پایان تصریح کرد: برای نوسازی اماکن تاریخی، که بخشی از آن ها در اختیار سازمان های دولتی است و طبق قانون این دستگاه ها موظف به بازسازی و بهسازی این اماکن هستند و شهرداری عوارضی را برای بهسازی ساختمان های تاریخی دریافت نخواهد کرد.
وی در پایان گفت: ممکن است بخشی از ساختمان های تاریخی، خانه های خصوصی افراد باشد که تسهیلاتی را به شهروندان اعطا می کند تا این بناهای میراثی بازسازی و نگهداری شود.
انتهای پیام/