رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو در گفت وگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص اقدامات سازمان غذا و دارو برای کاهش میزان شکر موجود در نوشابه ها گفت: سازمان غذا و دارو اقدامات زیادی برای کاهش میزان نمک، چربی و شکر موجود در مواد خوراکی انجام داده است؛ از جمله این اقدامات می توان به کاهش میزان شکر در نوشابه ها از 11 درصد به 9 درصد در سال 95 نام برد.
وی افزود: روابط فنی سازمان غذا و دارو اصلاح شده است و اگر میزان شکر موجود در نوشابه ها از 9 درصد تجاوز کند پروانه تولید آن صادر نمی شود.
دیناروند تاکید کرد: تمام مواد خوراکی حاوی شکر از جمله آب میوه ها در سال 95 با کاهش میزان شکر مواجه هستند که یکی از راهکار های کاهش میزان قند مصرفی برای کنترل دیابت است.
وی گفت: ذائقه مردم به مصرف مواد قندی و نمک عادت کرده است اما این سیاست جدی سازمان غذا و دارو برای کاهش مصرف نمک، شکر و روغن است.
انتهای پیام/