فرانسه سرزمینی است که برای داشتن زبان رمانتیک جهان،شهرهای زیبا و سواحل دیدنی شهرت دارد و همیشه در گردشگری جایگاه ویژه‌ای داشته است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فرانسوی ها برای خوردن غذا به تازگی،طعم و طبیعی بودن محصولات بسیار اهمیت می دهند.
 
شیوه آشپزی فرانسوی که خود بر آشپزی دیگر ملل تاثیر فراوانی گذاشته شباهت فراوانی با سبک ایتالیایی دارد.
 
در سال 2010،دانش غذایی فرانسه ،توسط یونسکو به فهرست میراث فرهنگی و معنوی یونسکو اضافه شد.


آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی

آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی
باگت فرانسوی شاید مشهورترین غذای فرانسوی باشد.خوردن باگت فرانسوی که البته خود به تنهایی هم لذیذ است اغلب با پنیرهای سنتی این کشور استفاده می شود.



آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی
کرم بروله دسر مورد علاقه فرانسوی هاست که از کاستارد خامه ای غلیظ و یک رویه کاراملی نازک و شکننده تهیه می شود که به صورت سرد،سِرو می شود.
 


آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی
"استیک فریت" یک غذای فرانسوی مشهور تهیه شده از استیک و سیب زمینی سرخ کرده است.
 
 

آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی
خوردن حلزون برای غیرفرانسوی ها عجیب اما این غذا محبوب خود فرانسوی ها است.فرانسوی ها حلزون بخارپزده شده را داغ سرو می کنند در حالی که با سبزی،سیر و کره آن را پر کرده اند.
 


آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی
"سوفله" نوعی دسر است که البته گاه به عنوان پیش غذا هم استفاده می شود.سوفله با سفیده تخم مرغ زده شده تهیه می شود و همانطور پف کرده و بیرون زده از ظرف سِرو می شود.
 


آشنایی با غذاهای لذیذ فرانسوی
 
"Quenelle" از اردک ماهی،کره،پودر سوخاری و سس لابستر تهیه می شود.
 



منبع: توریسم آنلاین

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.