به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت گچساران صبح امروز به همراه مسئولان ستادی این مرکز با حضور در مرکز سلامت کار از تلاشها و خدمات مسئول و کارشناسان واحد بهداشت محیط تقدیر کردند.
محسن تندر در این دیدار با اشاره به اهمیت نقش بهداشت محیط در کنترل بیماریها و ارتقای سلامت، نقش بهداشت محیط را به عنوان یکی از فعالیتها و خدمات بهداشت و درمان صنعت نفت در مناطق زیرپوشش عنوان کرد.
وی افزود: ارتقای سلامت و نقش مؤثر کنترل عوامل محیطی در آن از مباحثی بوده که از گذشته دور سیستمهای بهداشتی و درمانی به دنبال آن بودهاند.
رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت گچساران تصریح کرد: در این بین استانداردهای محیط سالم و تبیین شرایط زیست محیطی مطلوب در راستای ارتقای سلامت از وظایف و رسالتهای مهم این مرکز به شمار میرود.
تندر با اشاره به عملکرد بهداشت و درمان صنعت نفت گچساران طی سال گذشته یادآور شد: 90 درصد برنامههای بهداشت و درمان صنعت نفت گچساران طی سال گذشته تحقق یافته است.
مسئول واحد بهداشت محیط مرکز سلامت کار بهداشت و درمان صنعت نفت گچساران نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارش بخشی از فعالیتهای این واحد در یکسال اخیر گفت: در سال گذشته بیش از 445 کیلوگرم مواد غذایی شامل مرغ، ماهی، میگو و گوشت مورد بازرسی قرار گرفته است.
وی بیان کرد: پس از کنترل مواد غذایی و بررسیهای صورت گرفته، یکهزار و 983 کیلوگرم از این مواد غذایی پروتئینی عودت داده شده است.
مسئول واحد بهداشت محیط مرکز سلامت کار بهداشت و درمان صنعت نفت گچساران علت عودت این میزان مواد غذایی و پروتئینی را نداشتن علامت استاندارد و قابل تعویض بودن و استفاده برای مصارف دیگر عنوان کرد.
جمشیدیان با بیان اینکه نظارت مستمر و منظم بر واحدهای توزیع مواد غذایی در حوزه صنعت نفت به ویژه در ماههای گرم و تابستان افزایش مییابد، میزان مواد پروتئینی معدومشده در یکسال گذشته را 268 کیلوگرم اعلام کرد.
وی سمپاشی و ضدعفونی منازل و ادارات، طعمهگذاری علیه موش و بازدید از آشپزخانههای شرکتبهرهبرداری نفت و گاز گچساران را از دیگر فعالیتهای واحد بهداشت محیط برشمرد.
جمشیدیان تصریح کرد: در یکسال گذشته 2 هزار 230 مورد سمپاشی و ضدعفونی، 182 مورد طعمهگذاری علیه موش و 239 مورد بازدید از آشپزخانههای طبخ مواد غذایی در حوزه شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران صورت گرفته است.
انتهای پیام /ف