جاه طلبی شرکتهای خودروساز به مرحله ای رسیده که در فکر تولید محصولاتی هستند که به طور خودکار از بروز تصادف جلوگیری می‌کنند.

ماشینهای خودران به «فرشته محافظ» مجهز می‌شوندبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جاه طلبی شرکتهای خودروساز به مرحله ای رسیده که نه تنها به خودروهای خودران فکر می کنند بلکه در فکر تولید محصولاتی هستند که به طور خودکار از بروز تصادف جلوگیری می کنند.

شرکت خودروسازی تویوتای ژاپن از جمله برندهای خودروساز در عرصه استفاده از فناوری های نوظهور محسوب می شود. مهندسان این شرکت در حال کار بر روی فناوری جدیدی موسوم به «فرشته محافظ» هستند که به طور خودکار کنترل خودرو را در اختیار گرفته و به طرز ماهرانه ای رفتارهای پرخطر راننده را تنظیم و اصلاح می کند.

البته سایر شرکتهای خودروساز نیز دست به تلاشهایی برای کاستن از احتمال بروز تصادفات می زنند اما برخلاف غولهای خودروساز که صرفا بر روی خودروهای خودران کار می کنند، تویوتا فلسفه متفاوتی را دنبال می کند که طی آن سیستمهای ماشینی و انسان را با هدف ارتقای ایمنی خودرو و سرنشینان به نوعی با هم تلفیق می کند.

گیل پرات مدیرعامل انستیتو تحقیقات تویوتا (که این شرکت خودروساز سال گذشته با بودجه یک میلیارد دلاری راه اندازی کرد تا تحقیقات گسترده ای در زمینه رانندگی خودکار، هوش مصنوعی و فناوری های روباتیکی مؤثر در رانندگی انجام شود) می گوید: همزمان که سیستمهای پیشرفته ترمز ضد قفل و ترمز اضطراری در خودروهای جدید نصب می شوند ما بر روی نوعی راننده مجازی هم کار می کنیم تا به لطف حضور آن در خودرو دیگر جای نگرانی درخصوص بروز تصادفات ناشی از خطای راننده یا وضعیت جاده وجود نداشته باشد.

در عین حال گفته می شود تلاش جدید تویوتا چالشی تازه را نیز به راه می اندازد زیرا با توجه به درک و مدیریت رفتار راننده نگرانی هایی درخصوص حریم شخصی وی نیز مطرح می شود.


منبع: مهر

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.