حسن اکبری متخصص طب سنتی در گفتوگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: سلولهای عضله قلب، برخلاف سلولهای عضله اسکلتی، شامل واحدهای مجزای سلولی هستند و دارای یک هسته بزرگ میباشند و در داخل سیتوپلاسم خود حاوی تعداد بسیار فراوانی از میتوکندریها هستند که برای فعالیت این سلولهای پرکار و خستگی ناپذیر، مادام العمر انرژی تهیه مینمایند.
وی افزود: برای انقباض این عضلات یون کلسیم و برای انبساط مجدد و آمادگی انقباض بعدی ATP (سوخت سلولی) لازم است که در مورد سلولهای عضله قلب بهترین بنزین سلولی، روغنهای حیوانی هستند زیرا طبیعتاً سلولهای قلبی از اسیدهای چرب آزاد تغذیه میکنند که بهترین آنها در چربیهای طبیعی حیوانی یافت میشود.
اکبری اظهار داشت: بنابراین کسانی که اصلاً از روغنهای حیوانی استفاده نمیکنند دچار یک بیماری قلبی به نام کاردیومیوپاتی میشوند که در اثر کمبود انرژی این سلولها به وجود میآید و چه بسا بسیاری از کسانی که نامزد پیوند قلب به علت نارسایی شدید قلبی هستند اگر روزانه برای صبحانه فقط یک قاشق مرباخوری روغن حیوانی مصرف نمایند سلولهای قلبیشان مجدداً به کار می افتند و دیگر نیاز به تعویض قلب ندارند.
وی در پایان بیان کرد: بنابراین تغذيه ي سلولهاي خود عضله ي قلب از اسيدهاي چرب است که تنها در روغن حيواني به وفور يافت مي شود. از نظر طب اسلامي وطب سنتي خواص روغن حيواني بي شمار است و از آن جمله مي توان به استخوانسازي، کاهش غلظت خون، کاهش چربيهاي زايد شکم، شادابي و سفيدي پوست و سم زدايي از بدن اشاره کرد.
انتهای پیام/