به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، دبیر پایلوت ارتقاء کیفیت نان استان گفت: واحدهای نانوایی بر اساس امتیازهای بدست آورده از گروه یک تا چهار درجه بندی شدند.
فریدون امیریان با بیان اینکه طرح کشوری درجه بندی واحدهای خبازی از تیرماه امسال در مازندران آغاز شد گفت: واحدهای ارزیابی شده فرصت دارند ، با تامین شاخصه های تعیین شده نسبت به ارتقاء سطح درجه خود اقدام کنند
وی افزود مازندارن پایلوت ارتقاء کیفیت نان در کشور شد و به همین دلیل4 هزار دست لباس متحدالشکل تهیه و به واحدهای خبازی مشمول طرح پایلوت و واحدهای درجه بندی شده به صورت رایگان اختصاص یافت.
دبیر پایلوت ارتقاء کیفیت نان استان گفتد: با توجه به ارزیابی و سنجش کارشناسان شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران ، مازندران از نظر کیفیت نان جزء 5 استان برتر است.
انتهای پیام/