دکتر حسن اکبری متخصص آسیب شناسی و مدرس طب اسلامی ایران در گفت وگو باخبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت:مصرف بعضی از خوراکیها برای حفاظت از پوست در برابر آفتاب سوختگی و برای شادابی و شفافیت پوست مفید است. همچنین توجه به این نکته حائز اهمیت است که حداقل میزان جذب آفتاب برای بدن هر فردی لازم میباشد چون نور خورشید بهترین منبع ویتامین D است.
وی در خصوص ضدآفتابهای خوراکی اظهار داشت: مصرف روزانه یک تا سه لیوان خاکشیر و دمنوشهایی نظیر گل گاوزبان، زعفران، بابونه، بادرنجبویه، رازیانه همانند ضد آفتاب در بدن عمل میکنند. همچنین از دیگر موادی که این خاصیت را دارا می باشد می توان به ، به و دمنوش آن اشاره کرد.
اکبری تاکید کرد: یکی از موثرترین و مهمترین میوه ها که خاصیبت ضد آفتاب دارد سیب است. این مادهی مغذی باعث شادابی و طراوت پوست میشود و استفاده از آن میتواند برای بسیاری از بیماریهای پوستی همچون خشکی، ترکخوردگی و رنگ پریدگی پوست نقش بسزایی داشته باشد و نیز سرشار از ویتامینهای A،2B،C و املاحی چون آهن، منیزیم، کلسیم و پتاسیم است.
وی افزود: انگور هم از دیگر میوههایی است که علاوه بر خاصیت ضد آفتابی، برای تقویت، طراوت و روشن کردن پوست بسیار مفید است.
علاوه بر این ها انگور برای افرادی که مشکلاتی مانند معده، نقرص، اسهال خونی، ورم روده مفید است و باعث تصفیه شدن خون میشود و از یبوست هم جلوگیری میکند.
اکبری درخصوص شفافیت پوست خاطر نشان کرد: شفافیت و رنگ صورت با عملکرد کبد در ارتباط تنگاتنگ است و پوستی شاداب نیازمند عملکرد مناسب از کبد است که مشکلات کبد هم از الگوی نامناسب غذایی ناشی میشود.
و در پایان توصیه کرد که برای داشتن پوست شاداب از نوشیدن آب یخ، نوشابه، مواد و فرآوردههای صنعتی و فستفود پرهیز کنید.
انتهای پیام/