یکی از وسایل محبوب و ضروری زندگی در عصر مدرن می‌تواند اثراتی مخرب بر توسعه مغز جنین و بروز ناهنجاری‌های روانی در فرد پس از تولد داشته باشد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، پژوهشگران دانشگاه کالیفرینا، در جدیدترین‌ تحقیقات خود دریافته‌اند استفاده از تلفن همراه و سایر تجهیزات الکترونیکی در دوران بارداری می‌تواند اثرات مخرب بر رشد مغز نوزاد از خود بر جای بگذارد.

 گفتنی است، پژوهشگران اعتقاد دارند پالس‌های الکترو مغناطیسی منتشر شده از تلفن همراه می‌تواند بر رشد نوزاد اثر منفی از خود بر جای بگذارد.

 بررسی‌ها نشان می‌دهند، کارشناسان تاخیر در رشد شبکه نورون‌های مغزی را در اثر استفاده از تلفن همراه در جنین  توسط والدین بسیار جدی می‌دانند.

کارشناسان حتی اعتقاد دارند این اختلال می‌تواند در آینده بر رشد عاطفی کودک نیز اثر بگذارد و حتی  سبب تمایل فرد به مصرف مواد مخدر شود.

کارهای به ظاهر بی ضرری که والدین در طول دوران بارداری مادر انجام می‌دهند، مانند تماس‌های تلفنی و یا پیام‌های کوتاه می‌تواند اثرات مخرب طولانی مدت بر جنین بگذارد.

استفاده از تلفن همراه همچنین می‌تواند احتمال افزایش رفتارهای پر خطر مانند افسردگی را در دوران نوجوانی و بزرگسالی در افراد افزایش دهد.

نتایج این تحقیق که در مجله روانپزشکی به چاپ رسیده است، نشان می‌دهد که والدین باید از استفاده بیش از حد از تلفن همراه در این دوران اجتناب کنند.

 پژوهشگران بر این اساس اعتقاد دارند برخی رفتارهای والدین می‌تواند بر ژنتیک جنین اثر بگذارد و باعث بروز ناهنجاری در جنین شود.

 پژوهشگران اعتقاد دارند عدم رعایت مراقبت‌های صحیح حین دوران بارداری از سوی مادر می‌تواند جنین آنها را با خطرات بسیار مخربی مواجه کند.



انتهای پیام/


برچسب ها: باداری ، مغز ، ژنتیک ، موبایل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار