به گزارش خبرنگار اخبار
داغ گروه
فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حتما شما هم تا به حال با ایمیلهایی که از طرف افراد (مخصوصا کشور نیجریه) برای درخواست کمک از شما برای دریافت پول روبهرو شدهاید. ایمیلهایی که به شما پیشنهاد میدهند کاری برای کمک به یک شاهزاده ثروتمند انجام دهید تا او بخشی از دارایی بلوکه شده خود را به شما ببخشد. برخی از این ایمیلها دارای لوگو و آرم شرکت هم هستند. اما گول ظاهر قضیه را نخورید. پشت این ایمیلها تقشهای برای دزدیدن اطلاعات شما وجود دارد.
طبق گزارش یک سرویس آنلاین آمار، حدود ۱ میلیون وبسایت کلاهبرداری و دزدی اینترنتی ثبت شده است که در حدود ۱۲ هزارتای آنها هنوز فعال هستند. گوگل از سال ۲۰۱۳ پروژهای را شروع کرد که در آن، ایمیلهای مشکوک را به کاربران اخطار میدهد و ادعا میکند با این امکان حدود ۱ میلیارد نفر را از این دزدیها مصون میکند.
برخی اوقات دزدهای اینترنتی با آدرسهای ایمیل شبیه ایمیلهای رسمی و شبیه دامین وبسایتهای معتبر سعی در کلاهبرداری دارند. شما با مراجعه به وبسایتهای معتبر بانکی و مالیاتی میتوانید لیست آدرسهای ایمیل تقلبی را مشاهده کنید و اگر ایمیلی از این آدرسها دریافت کردید، اصلا آن را باز نکنید.
یکی از راههای مقابله با این ایمیلهای جعلی و فهمیدن جعلی بودن آنها، دقت به متن ایمیل است. در متن ایمیل به دنبال خطاهای املایی باشید، همچنین این نکته را مد نظر داشته باشید که بانک یا موسسه بیمه هیچگاه لحن بسیار دوستانه در ایمیل ندارد و رمز عبور حسابهای شما را در ایمیل درخواست نمیکند، بلکه در مواقع ضروری شما را به صفحهای امن منتقل میکند که در دامنه همان بانک است و در آنجا باید با سیستم امن رمزنگاری نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید.
توصیه دیگر برای وبمسترهاست که اکثرا در معرض دزدی دامنه قرار دارند. شما باید مراقب ایمیلهایی که برای تمدید دامنه با شما ارتباط برقرار میکنند، باشید و تنها از طریق وبسایت اصلی فروشنده دامنه اقدام به تمدید آن کنید.
راه حل کلی و اساسی برای مقابله با پیامهای مشکوک این است که ابتدا روی هیچ لینکی در این ایمیلها کلیک نکنید و سپس متن کامل ایمیل را به سرویسهای گزارش ایمیل تقلبی فوروارد نمایید.
انتهای پیام/